Tornak Summer Course

De Tornak Summer Course biedt je die gelegenheid en geeft antwoord op (een van) de volgende vragen:

·        Hoe beïnvloed ik anderen?

·        Wat is mijn kracht in leiderschap?

·        Hoe vind ik een betere balans tussen werk en privé?

Met de Summer Course vergroot je in korte tijd je zelfinzicht en neem je een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling. Je reflecteert op je eigen gedrag en kunt daarbij kiezen uit een van de volgende reflectie-instrumenten:

  • Invloed –  voor professionals die in hun organisatie een ‘spin in het web’ functie hebben. Zij oefenen invloed uit op hun omgeving zonder dat zij zich kunnen beroepen op een formele leidinggevende rol. Dit geldt o.a. voor stafmedewerkers, controllers, kwaliteitsmedewerkers en (interne) adviseurs.  ‘Invloed’ meet welk gedrag je inzet om je omgeving te beïnvloeden en is daarmee een handvat voor verdere ontwikkeling.
  • EQ-meting- (de wijsheid van het hart) voor ieder die effectief om wil gaan met eigen en andermans gevoelens. Emotionele ontwikkeling wordt ook wel ‘de wijsheid van het hart genoemd’: “What the heart feels today, the head knows tomorrow”. Ontwikkelen van je EQ helpt je om een goede balans te vinden tussen jezelf en de (werk)omgeving.

Bij het aanmelden voor de Summer Course krijg je een inlogcode waarmee je direct een van de instrumenten kunt gebruiken. Vervolgens vindt individueel een terugkoppeling plaats door één van onze adviseurs. Een uitgelezen kans om te achterhalen waar jouw kracht en ontwikkel punten liggen!

Meld je aan door te mailen (info@tornakgroep.nl) of bellen naar Tornak: 030-2321736. Wouter, Addo of Marianne geven je graag meer informatie. Alvast een fijne zomer!

Tornak organiseert de Summer Course in de maanden juli, augustus en september.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *